scroll down
Arrow
18:56 | November 26, 2014

M M M A C A R O N

Okategoriserade

HUR härliga är inte färgerna på de här macarone:sen som pappa tog med sig från San Diego till mig?! Gah dör, vill inte äta upp dom för dom är så fina! Weird obsession haha. Blir så förtjust i människor som köper mat eller godis till mig, det går rakt in i hjärtat. Ren kärlek. Har ni någon grej som ni är extra svag för när någon gör för er? Något som alltid gör er glada fast ni har fått det 100 gånger?

___________________________________________

HOW Gorgeous aren’t these macarons!? I just can’t stop looking at them! Never want to eat one lol. Dad brought me these from San Diego, I just love when people buys med food or treats. It’s pure love. Do you have something that you are really weak for when people buys so stuff? Something that you just can’t help that you love? 

IMG_7448

IMG_7439

IMG_7443

IMG_7450

Leave a Reply

  • (will not be published)