scroll down
Arrow
15:47 | November 27, 2014

pastel

Okategoriserade

Hej hopp, hemma från skolan nu och ska snart dra dit igen! Öppethus ikväll på Rudbeckskolan, så alla 99:or som ska börja gymnasiet i höst i Örebro kan ju titta förbi! :) Idag har jag på mig topp och byxor från H&M och skor från Jeffrey Campell. Skinnjacka från Boda Skins, såg att Khloe Kardashian har en likadan skinnjacka häromdagen, tyckte de va lite kul ^^. Imorgon spenderar jag dagen i Sthlm igen, ska få gå på en exklusiv förhandsvisning av Unbroken och är så nyfiken! Har velat se den filmen så länge nu!

_______________________________________________

Hey everyone! Just came home from school, and I will go back in about 1h. We have drop in tonight in my school for everyone that is going to start next fall. Wearing topp and pant from H&M, shoes from Jeffrey Campell and jacket from Boda Skins. Yesterday I saw that Khloe Kardashian had the same jacket, thought it was pretty fun ^^

_MG_9978

_MG_0018

_MG_0001

_MG_0007

_MG_9981

_MG_0006

_MG_9985Photo: Edith Sahlberg

2 Responses to “pastel”

Leave a Reply

  • (will not be published)