scroll down
Arrow
9:00 | November 30, 2014

hotel

Okategoriserade

Igår vad det mingel och mys med alla deltagare från veckan som gått när vi spelat in för Members Club. Så roligt var det, hade tyvärr inte med mig kameran in på festen men ni som såg det på aftonbladetboom som live sände fick ju se hur de såg ut! Tog några bilder innan vi drog bara, så de är det jag har att bjuda på, förutom alla halv suddiga bilder som ni hittar på min instagram :) Ha en fin söndag!

_________________________________

Yesterday it was time to mingle and chill with some awesome peeps from the shoot we did earlier this week, the party was live sent on aftonbladet.se, I had so much fun :) Unfortunately I did not bring the camera to the party, but we took some photos before we went there so here they are :) Have a great sunday everyone! 

 IMG_7497

IMG_7520

IMG_7491

2 Responses to “hotel”

Leave a Reply

  • (will not be published)