scroll down
Arrow
14:07 | December 28, 2014

lazy

Okategoriserade

Va på bio igår, såg Exodus-gods and kings, den va helt okej, lite lång kanske. Är det någon som sett den? Sov som en sten och vaknade utvilad, första gången på länge och så sken solen när ja vaknade :) Lever bokstavligen i mitt pjamas sett från Hunkemöller hehe, är det någon som varit på mellandagsrean förresten? Har inte ens tänkt på det, känns så onödigt typ, om jag skulle dra ner till stan skulle ja bara köpa massa saker ja inte behöver egentligen haha. Så bäst att låta bli ;)

_________________________________________________

Godmorning babes, woke up with the sun today :) Yesterday I saw the Exodus- Gods and kings movie. I thought it was okay, but it was maybe a little too long, has anyone seen it? what do you think? So this is my outfit for today, I love lazy sundays, especially when you have christmas break. Have a really nice day everyone, xx 

PicMonkey jjCollage

IMG_77465

3 Responses to “lazy”

 1. Morgan on

  I wasn’t a huge fan of the movie but at least it wasn’t terrible. Your dress looks great btw. But I think tht speaks for itself. Haha. Hope you have a great. :)

  Reply
 2. Ari on

  Well, the movie was a bit meh, mainly cuz you basically already knew the storyline.. And I do agree that it was a bit to long! Looking quite lovely today! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)