scroll down
Arrow
18:30 | January 28, 2015

s m i l e

Okategoriserade

Regn och rusk idag när vi skulle fota, men gal är ja ändå! Har matteprov imorgon och på fredag ska gymnasiearbetet lämnas in, efter det så tror jag att det kommer kännas som att en stor sten bara försvinner från axlarna, så bli sååå skönt! Har känt att hela januari har varit sjukt stressig och ångestfylld, längtar så till våren när man är klar med det mesta och verkligen kan njuta! :)

___________________________

It was really rainy today, but that did not ruin my mood. I am so happy cuz I finally feels like a have more time to just enjoy life. It has been so very stressful for month now and it has been hard. I have barely seen my friends, because I have been so focused on school and on my job. And I haven’t really been spoken to any guys for the last couple of month haha so Im going to be alone on valentines for sure ;) haha

_MG_2764

_MG_2729

_MG_2756

_MG_2778Photo: Edith Sahlberg

4 Responses to “s m i l e”

Leave a Reply

  • (will not be published)