scroll down
Arrow
17:33 | February 21, 2015

21 februari

Okategoriserade

Vaknade tidigt imorse och gick upp och lagade pannkakor, har börjat tycka om frukost?! Hur sjuk är inte det, jag som alltid har varit den mest frukosthatande människan nånsin. Fast ja tror ja tycker bättre om att göra/laga frukosten mer än vad ja tycker om att äta den haha. Har på mig en tröja från H&M, Jeans från Chiquelle.se, klocka och glasögon från triwa.com och halsband från nialaya.com :) Sitter just nu och svarar på era frågor så de kommer snart upp :)

___________________________________

Woke up pretty early this morning and made pancakes to my family. I love to bake and fix things for other, haha its kinda weird. But yeah, it feels really good to do nice things to people ^^. So this is what I look like today, a really causal outfit! :) Have a great day everyone!

IMG_3614

IMG_3660

IMG_3627

IMG_3661

IMG_3623IMG_3639Photo: Edith Sahlberg

6 Responses to “21 februari”

Leave a Reply

  • (will not be published)