scroll down
Arrow
23:43 | April 28, 2015

driving around in the desert

Okategoriserade

ASSSÅÅÅÅ!!!! Hittat min nya förälskelse här i livet, fyrhjulingar <3 Vi körde runt i öknen i Marocko hur snabbt som helst och tror inte jag har varit med om härligare. De dammade överallt och du fick köra precis som du ville ( nästan hah ;) ) Men jag var ju lite efterbliven och tog på mig mina alldeles nya vita adidas superstar skor hahah… asså hur dumt?! Dom var så smutsiga efter ungefär 3 sek, men vad gör de egentligen? skitsamma :D

______________________________________

Omgoooshhh I’m having so much fun, we drove around in the desert and I really had the time of my life! I was so dirty but I count care less, I made a big mistake tho, I wore my brand new white adidas shoes hahah…. so stupid lol they were so messed up after 3 sec… but whatevs I had the time of my life!

8E8A5489 kopia

IMG_2562

8E8A5295

IMG_7893

Leave a Reply

  • (will not be published)