scroll down
Arrow
13:59 | April 29, 2015

pitch perfect

Okategoriserade

 

 

Så sjukt glad för snart kommer uppföljaren av en av mina absolut favoritfilmer ut! När pitch perfect 1 kom ut på bio tror jag att jag gick och såg den kanske 6 gånger på bio bara för att jag tyckte att den var så himla rolig ahha, nu kommer äntligen 2:an ut och jag är så excited! Den 15:e maj har filmen premiär, men redan den 5:e maj har vi en exklusiv förhandsvisning för filmen och alla som vill får komma! Så skulle bli sååå glada om ni skulle vilja komma dit och se filmen med mig :D Ni behöver bara anmäla er HÄR och de är gratis! :) Förhandsvisningen  kommer att äga rum på PARK i sthlm den 5:e maj, glöm nu inte det! :D

Filmen börjar 18:30, Insläpp och mingel från 17:50.

2 Responses to “pitch perfect”

Leave a Reply

  • (will not be published)