scroll down
Arrow
10:25 | May 27, 2015

Berlin Wall

Okategoriserade

Lite bilder från igår, vi va vid berlinmuren och fotade. Så häftigt ställe med massor av graffiti och historia. Senare på kvällen så gick vi HTC-gänget och åt på ett superfint ställe som hette Crackers som hade såååå fin mat. Åt massor men har ingen aning om vad de smakade eftersom att jag fortfarande är så täppt i näsan haha… kändes så tråkigt att inte kunna smaka något :( men åkte till ett tyskt apotek igår natt och fixade näs-sprey som va superstark haha så nu kanske ;)

Har på mig en “kapp/väst” från axparis.com, en ny favorit i garderoben, så himla bra med ett mellanting som gör att man inte fryser :)

____________________________

Here is some pictures from yesterday when we were at the Berlin Wall, such a cool place with so much history. I wore my new coat from axparis.com, one of my new faves, cuz its not too thick but just enough so you won’t freeze :) I hope y’all have a really great day!

IMG_9575

IMG_9576

IMG_9625Photo by: http://linnhansson.com

5 Responses to “Berlin Wall”

Leave a Reply

  • (will not be published)