scroll down
Arrow
21:55 | June 17, 2015

prints

Okategoriserade

Sista fina kvällen innan de bara blev massa regn, SÅÅÅ surt, orkar inte mer nu, seriöst sverige lite sommar tack! Åker dock till Sardinien nästa vecka så de känns ju faktiskt lite som en tröst haha ;) Har på mig ett helt underbart sett från HM, typ en kimono överdel och shorts i samma mönster, en stor favorit hos mig just nu! Skor från Henry Kole och örhängen från Thomas Sabo :)

__________________________

I am so tired of the bad weather in Sweden…. last night was the last nice evening for awhile now its suppose to rain for a couple of days and its freezing…. I mean: where are you summer???:… Wearing a set from HM, just love the kimono and the shorts, big faves atm :)

_MG_1504

_MG_1524

_MG_1538

Photo: Edith Sahlberg

3 Responses to “prints”

Leave a Reply

  • (will not be published)