scroll down
Arrow
0:13 | June 28, 2015

s a r d i n i a

Okategoriserade

Hej alla, har äntligen fått tag på lite wifi här på sardinien, internet är så sjukt dåligt här så de är stört. Men här kommer lite bilder från igår, har på mig typ världens finaste byxdress från sister the label och skor från nelly :) bilderna blev lite extra röda också av någon konstig anledning men de får ni leva med. Har det så sjukt bra här, det kommer en riktigt bildbomb när jag kommer hem! Imorn ska vi åka och se vilda delfiner, och snorkla på måndag, älskar att göra så mycket man kan när man är utomlands, kan ha och göra med att jag blir sjukt rastlös haha ;)

_MG_2758

_MG_2650

_MG_2681_MG_2802

_MG_2716

_MG_2726

_MG_2693

_MG_2663Photo: Edith Sahlberg

6 Responses to “s a r d i n i a”

  1. Hedvig on

    Wow så fin du är!! Älskar byxdressen! :D så härligt det verkar vara där på Sardinien! Ha det bäst och njut , det är ni båda värda!! :) kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)