scroll down
Arrow
21:09 | July 30, 2015

j u m p

Okategoriserade

Hej alla fina,

legat och sovit större delen av dagen, inte mått jättebra så har försökt sova bort det värsta. Också suttit och kollat resa, jag och syrran funderar på att få lite sommar ändå eftersom att Sverige inte verkar ha jättemycket att komma med i år. Känns som om sommaren redan är slut fast det inte ens är augusti…. riktigt synd men så är det. På tisdag ska ja göra något riiiiiiktigt roligt, ja ska hoppa fallskärm wheeeey! riktigt life goal som jag har haft, ska bli sååå spännande. Är lite höjdrädd så de är väl ingen bra ide, men skitsamma de blir en upplevelse haha ;) Har egentligen velat hoppa utomlands, typ australien! men befinner mig tam i sevrige så får väl ta det man har lixom. Resten får jag ta i framtiden! Förresten, har skaffat en app där jag skulle tycka att det skulle vara jätetteroligt att chatta med er, den heter Lovoo och mitt användarnamn är Lisa Tellbe! Så ja tycker att ni ska följa mig där!

_MG_2868

_MG_2840Photo:Edith Sahlberg

7 Responses to “j u m p”

  1. Amirah Rosmin on

    You should definitely go parachute! It’s a lot of fun and I promise you, you won’t regret as a new experience heh. Australia is definitely a good place, if you do go to Australia I suggest New South Wales (Syndey and Melbourne) or Queensland (Brisbane), if you like to adventure out and defintely don’t forget to go to Bondi beach in Sydney and go to fraser island in Queensland! :) have a lovey day, much love x

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)