scroll down
Arrow
16:10 | September 27, 2015

birthday kid

Uncategorized

Idag fyller alltså min syster 21 yay, konstigt att hon blir så gammal ändå haha. När man va liten så tänkte man ju att man var supervuxen vid 20, men ser oss två fortfarande som två barn. Tänker tillbaka till när vi va små, vi lekte precis varje dag, gick i samma skola och hade samma kompisar. Så vi var väl mer eller mindre en paketlösning, antingen fick du oss båda eller ingen haha!

Tacksam för att jag fått världens finaste syster, mer kan man verkligen inte önska.

_____________________________________________

Today is my sisters birthday, she is turning 21 today yay! Here is some pictures of us now and then haha, we basically was one person when we was younger. We went to the same school, played with each other every single day and had the same friends. Kinda miss those days sometimes. But so thankful that I got to experience it :)

I feel sooo blessed to have the best sister in the world, could never ask for more.

IMG_0346

IMG_9891

2 Responses to “birthday kid”

Leave a Reply

  • (will not be published)