scroll down
Arrow
11:50 | September 28, 2015

ash x gray

Uncategorized

Jag kanske kommer ångra mig i framtiden (förmodligen) men jag vill färga håret grått/ask blont. Vill ha mörkare i botten och sen ombre till lite gråare. Tycker att det är sååå himla fint, är verkligen sugen. Borde jag eller är det en superdum ide haha? kommentera vad ni tycker så får vi väl se hur de blir, men bli inte förvånade om ja kommer med grått hår inom en snar framtid…

______________________

I’ve been thinking about dyring my hair ash blonde/gray, what do you think guys? :)

PicMonkeygrey Collage

6 Responses to “ash x gray”

 1. Alina on

  Såklart du ska Lisa! Världens finaste hårfärg på världens finare tjej. Skulle passa så himla bra på dig ju. Klart du ska färga håret svart med grå ombre!!

  Reply
 2. Gary McWhirter on

  Lisa –

  The truth is, you will be absolutely stunning with blond/grey hair (or with pink hair or green hair.) If you want to try it, you should try it. When are you coming to the US again? I would very much like to see the results for myself!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)