scroll down
Arrow
11:50 | September 29, 2015

s t r i p e s

Uncategorized

Tisdag!

Spenderar större delen av dagen med möten i sthlm, låter ju väldigt tråkigt, men är ganska roligt faktiskt haha. Har på mig en favorit topp från Ivyrevel, gillar det randiga mönstret supermycket. En fin topp som är lätt att klä upp och klä ner. Älskar att det fortfarande är tillräckligt varmt för att gå i kjol, klänning med jacka över utan att frysa ihjäl. Känns som om man bara tvingar sig själv hela vintern att inte frysa, men orkar inte göra det i år. Ska köpa en riktigt varm vinterjacka! Ge mig era bästa tips på vart man kan köpa fina varma kappor :)

____________________

Spending most of my day today on different meetings. I have so much work right now but it’s fun so I’m not complaining :) Wearing one of my favorite tops from ivy revel today, I love the stripe pattern. It fits for almost everything. I love the fact that it’s still warm enough to wear a skirt or a dress with a jacket without freezing your butt off lol.

Have a nice day y’all :)

_MG_6000

Photo: Edith Sahlberg

2 Responses to “s t r i p e s”

Leave a Reply

  • (will not be published)