scroll down
Arrow
14:21 | November 21, 2015

phnom penh

Uncategorized

Så långa dagar här, fulla av intryck och nya människor. Nu har även Norskarna kommit ner till oss, så nu är vi ett riktigt stort gäng. Barnen här är så fruktansvärt söta, helt bedårande fina. Man känner sig så hjälplös när man ser barn som inte ens har kläder på kroppen, vill bara ta med alla hem. Men samtidigt har dom sån glädje för de som de har, vi spelade fotboll ikväll med ett gäng barn i solnedgången. De spelade lixom ingen roll att det inte var en riktig fotboll utan bara en liten plastboll, och att vi inte hade några mål. Det var precis lika roligt ändå, i det enkla. Barnen här är så nyfikna på oss, de va några tjejer som kom fram ikväll och pekade på mina ögon. De hade tydligen aldrig sett gröna ögon innan och tyckte att det var superspännande. Tog även bilder på dom med min kamera och visade dom sen hur bilden blev, de tyckte dom var det häftigaste nånsin och de tog inte lång tid innan de blev krig om vem som skulle bli fotad haha. Här är lite bilder från idag :)

IMG_1504

IMG_1527

IMG_1449

IMG_1658

IMG_1698

IMG_1695

IMG_1673

IMG_1460

IMG_1635

IMG_1556

2 Responses to “phnom penh”

 1. Morgan on

  The culture shock of going to places like these is unimaginable. But, being around people and kids where doing such a simple thing brings joy to their eyes is amazing. It’s so heartwarming to see these posts Lisa. I can’t wait to see more.

  Reply
 2. Jossi on

  Så fina bilder! Jag hoppas att du har en underbar tid!
  Jag har bara en fråga, vilken färg är det på din face scultptor från Isadora?
  Och vart har du köpt den vita klänningen med öppen rygg som du har lagt upp bilder på, på din instagram?
  Jag gillar din blogg jätte mycket, alltid kul att läsa!
  Tack så mycket på förhand! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)