Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:53 | January 13, 2016

Marocco

Har verkligen njutit av snön i år, men nu känner jag mig väldigt mött på att stå och huttra utomhus och att man alltid på nått sätt alltid råkar ta på mig alldeles för kallt haha. Därför är jag extra glad att jag om 2 veckor ska få åka till värmen och lära mig surfa! Åker tillsammans med Lapoint  och tycker att det ska bli så roligt. Vi ska åka till Marocko (länk till resa) var där förra året, I marrakesh, men nu ska vi till Agadir, så de ska bli kul att få se en ny stad. Älskar marocko, så fint land med såååå god mat!

unspecified-2

PicMonkey Cllollage

unspecified


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.