scroll down
Arrow
17:42 | January 15, 2016

drawings

what I use

Uncategorized

Har fått så många frågor om vilka pennor som jag använder när jag målar. Mitt bästa tips är helt enkelt att köpa pennor som man tränar sig med, för det tar ett tag att lära känna materialet som man jobbar med. Därför tycker jag inte att pennorna i sig är det viktigaste, det viktigaste är att ta och lägga ner tid på att känna sitt material ordentligt.

Mina favorit pennor är från posca. Använder dom hela tiden, det är heltäckande tusch liknande pennor som det går att måla över alla slags material. HÄR kan ni hitta paket med olika färger på posca. Sen gillar jag att blanda bläck och varliga färgpennor, det är ett bra tips om man vill få ett djup i bilden. Så testa runt med olika material, det är både roligare och snyggare om man blandar lite :)

PicMonkey C8ollage

PicM8nkey Collage

3 Responses to “drawings”

  1. Seungryeol Kim on

    You are so genius at drawings~~!
    I love your drawings and your style. I feel like keeping in touch with U. Take care~ Lisa😘👍

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)