scroll down
Arrow
22:48 | January 16, 2016

denim

Uncategorized

Lördag!

Har varit hos bästa Ida och gjort iordning håret, klippte och färgade topparna mörkare. Tänkte att jag skulle visa hur fint de blev, men de kom jag såklart på efter att jag hade duschat och var alldeles för lat för att göra håret fint. Så här ser ni hur mitt hår ser ut när de bara torkar, lovar dock att visa bättre hur de ser ut när de är fixat och fint haha.

Ha en fin lördag , pusss

IMG_0106

PicMonkey77 Collage

IMG_0073

6 Responses to “denim”

 1. Hedvig on

  Så fint håret blev!! :D jag älskar jeansen så mycket, var är de ifrån?? Skriv i inlägget, blir såå glad!! :) kraaam

  Reply
 2. Morgan on

  What do you think when someone comments some stupid shit on your picture. Like when you posted that second picture on Instagram and people obviously took it out of hand. I know you said those things don’t bother you but do you just laugh at the comments or just don’t even read them?

  Reply
 3. Sofie on

  Jeansen är perfektion!! Var är de köpta??
  Tänkt på en sak; varför bloggar du så sällan?? Är nyfiken på varför. Du är så duktig och inspirerande och hade varit så kul att läsa ett inlägg per dag.. Var 10e dag är lite sällan om man jämför med dina cube kollegor?!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)