scroll down
Arrow
10:30 | February 3, 2016

restart

Uncategorized

Igår blev det ingen surf för mig, låg hela dagen och var matförgiftad. Det var ju lagom kul haha… men sov hela aggen och tog de så lugnt så idag så känner jag mig sååå mycket bättre. Var på sunrise yoga imorse men orkade bara vara med halva tiden, hade inte ätit på ett dygn så hade ingen energi överhuvudtaget. Men nu har jag fått i mig mat och känner mig frisk igen. Idag ska vi med Lapoint till ett ställe som heter Paradise Valley, ska bli så kul. Hört att det ska vara så fint där:) Här kommer tre bilder från i förrgår före vi hade vår surflektion, trodde aldrig att jag skulle älska att surfa så mycket. Vi får ju bara surfa på Level 1 än men ser fram emot att bli bättre så ja kan gå vidare till level 2 ^^ Men det är verkligen så sinnes roligt, om ni får chansen någon gång att testa- take it!

IMG_1003

IMG_1005

IMG_0994

One Response to “restart”

Leave a Reply

  • (will not be published)