scroll down
Arrow
17:08 | March 20, 2016

Time to surf again!

next up – portugal

Uncategorized

Åh ska bli så himla kul, i april åker jag ut igen med Lapoint för att fortsätta att lära mig att surfa. Den här gången ska vi åka till Portugal, first time for me, och jag ska surfa på Level 2. Vi ska bo på superfina Campet Lizardo, ska bli superroligt. Tycker att de är så mysigt att på på Lapoints camps, när vi var i Marocko så lärde vi känna nästan alla som bodde på samma camp som oss, vilket var supermysigt :)

Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta att lära mig surfa, i Marocko så kämpade jag flitigt på en vecka med att försöka att ställa mig upp på brädan så gott som ja kunde. Men de kändes som att jag verkligen började få koll på hur man gjorde dom sista dagarna, så känns kul att åka snart igen :)

Vi åker 24e april, och är där en vecka. Vilket betyder att jag kommer fira min 20 års dag där, fyller 27e april.  Ska bli så roligt :)

IMG_1005

MG__0068 copy

_DSC3889

Level_2

_DSC3892

One Response to “Time to surf again!”

Leave a Reply

  • (will not be published)