scroll down
Arrow
11:28 | June 27, 2016

festival ready

summer starts here

Uncategorized

Åh nu måste man väl ändå säga att sommaren verkligen är här? Älskar svensk sommar, så himla mysigt. En av de roligaste sakerna jag tycker att man kan på sommaren är att gå på festival. Och som tur är finns det ju massor med roliga festivaler i Sverige på somrarna, personligen ser jag supermycket fram emot way out west i Augusti!

Tänkte visa lite bilder från Summerburst som var i Sthlm för några veckor sen, det roliga med festival är att man kan verkligen klä sig hur man vill. Detsamma gäller smycken. Tycker att det är så snyggt att blanda och mixa olika smycken i olika färger! Tycker ni ska kolla in Thomas Sabos festival smycken, dom är såå fina (bär några av dem på bilderna), passar perfekt till sommaren och till festival!

Ni kan kolla in hela kollektionen HÄR :)

I samarbete med Thomas Sabo. 

1_MG_3924-Edit - Photo by Fabian Wester 2_MG_3934-Edit - Photo by Fabian Wester

Photo: Fabian Wester

One Response to “festival ready”

Leave a Reply

  • (will not be published)