scroll down
Arrow
11:44 | June 27, 2016

jet skiiiii

visit benidorm

Uncategorized

Okej det här var typ det roligaste nånsin, I benidorm fick vi chansen att köra jetski, tror ni att fartdåren Lisa blev glad eller? Tycker så synd om tjejen som satt bakom mig som höll så hårt hon kunde haha. Hela magisk känsla att köra så snabbt man kan rakt ut på havet, det var verkligen så otroligt vackert också! Helt magisk natur i Benidorm. Så kul att göra det tillsammans med Maria och Freja från Danmark också, vi lärde känna varandra när vi har varit ute och surfat med Lapoint :) så goa tjejer!

IMG_0639

IMG_0655

5 Responses to “jet skiiiii”

  1. Elina on

    Skrollade igenom lite på din instagram idag och insåg att jag har följt och blivit inspirerad av dig sedan 2012! Helt sjukt ju!! Och så kul att se den framgång och utveckling du gjort sedan dess! Kommer ihåg att du var min största inspiration på den tiden och jag beundrade dig så mycket, och kan gott sagt även idag 4år senare säga att du fortfarande inspirerar mig med den underbara människa du är och med ditt liv!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)