scroll down
Arrow
17:03 | August 27, 2016

yellow addiction

Uncategorized

OM9C9020

OM9C9147

OM9C9085

Photo: Christian Fang

Hej alla fina,

Hoppas ni har en lika solig och mysig lördag som jag! Idag har jag verkligen försökt att slappna av och ta igen lite energi och ladda upp inför nästa vecka när jag har tusen saker att göra. Startar igång nästa vecka med Fashion Week i Stockholm. Kul! Veckan efter det blir det fashion week i New York, första gången jag går på FW där så det ska bli riktigt roligt!

Laddar upp lite bilder som jag och Fang tog i veckan, är helt besatt av min gula klänning. Vill helst ha på mig den varje dag, och kanske sova i också… om jag fick haha. Den är från Zara, för alla som har frågat. Till den hade jag skor från Na-kd och väska från Celine.

Nu har jag tvingat med mina föräldrar på bio för att se på Finding Doris, ingen vill se filmen med mig?! haha så dom får offra sig lite. Puss

One Response to “yellow addiction”

Leave a Reply

  • (will not be published)