scroll down
Arrow
11:46 | September 28, 2016

what goes around…

…comes around

Uncategorized

Hej alla fina,

har en superrolig sak för er, det är så att jag tycker att det bästa som finns är när kläder(skor, accessoarer,väskor, you name it) blir återanvänt. Tycker att vi borde handla mer på second hand eller av kompisar, just för att spara lite på vår fina jord. Så imorgon klockan 17 så har jag lagt ut 100 av mina plagg som jag inte känner att jag behöver längre eller använder för att ni kanske kan hitta något som passar er bättre. Kläderna kommer att ligga ute på Sellpy och ni får mer än gärna gå in och kika runt lite :)

img_3733

img_3753

2 Responses to “what goes around…”

  1. MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång on

    Men åh vad roligt! Håller helt med dig om återanvändning! Trist jag inte har din storlek bara, haha :)

    ​/ På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 89kg so far, ner till 70kg ska jag!) men även om sorgbearbetning, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. ὤ Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)