scroll down
Arrow
15:09 | November 15, 2016

Bik Bok

release

Uncategorized

Hej alla fina,

Här är lite bilder från i onsdags (förra veckan) när bästa Angelica släppte sin kollektion för Bik Bok. Så himla fin och snygg kollektion med massa kläder som är to die for. Angelica hade frågat några av oss tjejer om vi ville gå lite modevisning med kläderna, jag var skitnervös men sa såklart ja! Vilket var tur för det var hur kul som helst, vi fick gå till bra musik och det var inte alls stelt utan man fick göra lite vad man ville haha;)

Angie hade också en lite middag innan release festen, där vi passade på att sjunga lite för henne eftersom att hon fyllde år dagen innan. Så tack för bästa eventet och grattis i efterskott och grattis till en sjukt fin kollektion, du är bäst!

angelica_bikbok_81

angelica_bikbok_45

angelica_bikbok_57

angelica_bikbok_82

angelica_bikbok_44

One Response to “Bik Bok”

Leave a Reply

  • (will not be published)