scroll down
Arrow
12:53 | January 9, 2017

Monday morning

January

Uncategorized

Hej alla fina,

Nu har det varit lite dålig uppdatering på sistone men nu har jag tillbaka som vanligt igen. Hoppas att ni har haft en fantastisk jul och en magisk start på ert nya år!

Har så mycket förväntningar på 2017 och senaste veckorna har gått till att planera året. Ser verkligen fram emot att resa mer, uppleva nya saker och träffa nya människor.

Var ute och fotade med Ellen häromdagen, åkte ut till Näsby allé och mötte upp Ellen och hennes kille. Det var verkligen så fint där ute, så mycket snö och väldigt kallt haha. Hade på mig några favorit plagg från By Malina. Kappan och den fina sidenskjortan är jag helt galen i. Har använt det så mycket, det passar verkligen till allt!

Lite mer bilder från dagen kommer inom kort! Ha en fin dag, puss

Photo: Ellen Waldton

Edit: Me

4 Responses to “Monday morning”

 1. Morgan on

  All the best for 2017 Lisa! I hope everyone you plan works out to perfection and you have another amazing year. Can’t wait to see what it brings you!

  Reply
 2. Emma on

  Hi! I follow you on instagram and I really like your pictures! It’s sad that I can’t read your blog because it isnt in english. Can you please do a translation, I would love to read your blog!! Xxxx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)