scroll down
Arrow
8:18 | February 6, 2017

santa monica

sunset

Uncategorized

Hej alla,

Igår fick vi äntligen en relativt varm och solig dag här i LA, vi har haft lite otur med vädret så det har varit lite molnigt och regnigt här. Men det gör inte så mycket, det finns massor att göra ändå.

Vi har strosat runt, ätit massor (såklart) och varit på en sjukt stor garage sale som dom här har varje söndag i LA. Det var superbowl idag så det var hur mycket folk som helst ute på gatorna, vi kollade inte matchen men gick förbi en butik med en sjukt stor tv precis när Lady Gaga uppträdde i halvtid, så vi gick in och kollade med dem som ägde butiken haha. Folk är så sjukt snälla och goa här. Tyckte det var ett helt sinnes bra uppträdade också, vad tyckte ni? fick sånna flashbacks när hon sjöng pokerface och kom och tänka på när jag gick i 6an och mimade till den låten med mina tjejkompisar hemma i mitt rum haha.

Nu är klockan mycket här i LA och det är dags att sova, men ni är säkert redan vakna i Sverige.

Ha en toppen måndag!

Puss

One Response to “santa monica”

Leave a Reply

  • (will not be published)