scroll down
Arrow
14:26 | March 15, 2017

the village

coconut island

Uncategorized

Hej fina,

Här kommer lite fler bilder från fina Coconut Island där jag och John spenderade några dagar, det var verkligen så himla mysigt att vara på en ö lång ifrån allt några dagar. VI bara njöt, åt gott, njöt av solen och badade i havet. Från den stora ön där vi bodde så kunde man också ta mindre båtar till andra öar som var helt magiskt fina!

Som ni märker så drömmer jag mig redan tillbaka till Thailand. Det var en så sjukt bra vecka, känner redan att jag måste planera in en ny resa till Asien snart! Det är något speciellt med luften i Asien som jag gillar så mycket.

tack snälla The village Coconut Island för att vi fick gästa er några dagar och för att ni tog så bra hand om oss!

2 Responses to “the village”

  1. Vivilynn on

    Wow this pictures are amazing Lisa ! And you and you bf look great together, like so in love! I was wondering, What kind of photo edition program do you use?:)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)