scroll down
Arrow
0:10 | June 30, 2017

when and where my Subs are perfect for me

Uncategorized

I samarbete med Subway.

Hej alla fina,

Häromdagen tog jag en to-go lunch i det fina vädret. Tycker att det är så mysigt att äta utomhus när det väl är fint väder. Jag gick till Subway och testade deras nya “Pulled Chicken”-meny. Älskar pulled chicken så är så glad att dom har gjort en sådan macka, det som är ännu bättre är att du kan lägga till ingredienser om du vill! Jag la till lite avocado i mackan och det blev perfekt! Tycker att ni ska använda koden “Influencer2017” så får ni en extra 15cm sub när ni beställer en “Pulled Chicken”-meny (Erbjudandet gäller bara en gång per person). Så ta med dig en kompis och gå ut och sätt er i solen och ät!

KRAM

 

 

Leave a Reply

  • (will not be published)