Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:05 | October 1, 2014

basic, vem är jag?

Tänkte dra lite basic fakta om mig för er som är nya och inte följt mig tidigare på instagram!

Jag heter då Lisa Tellbe, är 18 år och bor i Örebro. Jag går sista året på gymnasiet och läser ekonomi/juridik. Min favorit film är Kejsarens nya stil och alla andra Disney filmer som någonsin gjorts, älskar att måla, äta och läsa typ. Är överdrivet social och mår inte bra av att vara ensam hemma haha, driver instagram kontot lisatellbe och gissar att många av er hittade hit därifrån! :D de va allt ja kunde komma på om mig själv atm, får köra en frågestund senare så ni får reda på vad ni vill veta ist!

IMG_4696

1 kommentarerEn kommentar om “basic, vem är jag?”

    Gaah vad snygg du är kvinna! Ska definitivt följa din blogg :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies