Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:27 | October 1, 2014

Robyn Fenty

Shit vilken stressig morgon, fotade med Edith och sen fick jag bokstavligen springa till tåget, hann precis! Så nu sitter jag på tåget påväg till sthlm ska på möte och sen ikväll ska jag på ett event som Google håller , ska bli riktigt roligt :) Har på mig min nya favorit kappa, sprang in på Vero Moda och såg den, ungefär 2 min senare hade jag köpt den, haha kärlek vid första ögonkastet! Hoppas ni har en bra och ännu en gång, välkomna till min blogg!

omg this morning has been soooo stressful I literarily had to run to make it in time for my train to Stockholm. I have a meeting there this afternoon and after that an event that Google is hosting, I’m really looking forward to it! And again, welcome to my blog! 

_MG_82586

_MG_82254

_MG_8249

Fotograf:Edith Sahlberg/kappa: Vero moda/ skor: jeffery campell/ polotröja: chiquelle/ väska: chiquelle/

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Robyn Fenty”

  Hej!

  Åh tack för tipset om Chiquelle, kände inte till den sidan men verkar bra. Vill passa på att tacka för en bra blogg!

  Jag hade blivit jätte glad om du vill kika in på http://www.modevarlden.se och förhoppningsvis få en massa inspiration.

  Kram Johanna

  Reply

  Riktigt snygg outfit! Välkommen till Modette, ska bli kul att följa dig här :)

  Reply

  Vilken snygg outfit! välkommen till Modette, ska bli kul att följa dig här:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies