Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:02 | October 30, 2014

behind the scenes

Tycker det är så roligt med sånna här filmer efter att vi har varit ute och fotat! Nu får ni se hur knäppt och konstigt de är bakom kameran också haha! Hoppas ni tycker om det, de är min talangfulle vän Samuel Andersson som gjort filmen och musiken är av IIDA :)

 

I think it’s so much fun with these BTS films, now you can see how it looks behind the camera and how much fun we have when were shooting and filming! The movie is made by Samuel Andersson and the musik is by IIDA :) 

 

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “behind the scenes”

  Asså du är ju såååååååå himlans snygg så jag döör!!
  Du är en mycket stor förebild till mej ska du veta!
  Om du/ni är intresserade så kan ni väl kika in på min blogg där jag skriver om mitt liv som 15årig småbarnsmorsa till Alexiis och Neo.
  Många kramar!!

  http://www.nattstad.se/juliaalsedroos

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här