Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:43 | October 31, 2014

all white everything

Såhär ser jag ut idag, helvitt haha! kjol, top och väska från Chiquelle! Så skönt nu är jag äntligen klar med körteorin för denna vecka, kom hem sent från festen igår också så jag sov nog max 2,5 timme, så är lite sliten som ni kanske ser haha.. Men nu ska jag åka till Göteborg för helgen så det ska bli kul :)!

_________________________________________

So this is my outfit for today, I have a thing for all white atm. The whole outfit, except the shoes, is from Chiquelle! Love it! Have a really nice day, xx 

_MG_9678

_MG_9672

_MG_96697

_MG_9662


4 kommentarer4 kommentarer om “all white everything”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här