Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:47 | November 27, 2014

pastel

Hej hopp, hemma från skolan nu och ska snart dra dit igen! Öppethus ikväll på Rudbeckskolan, så alla 99:or som ska börja gymnasiet i höst i Örebro kan ju titta förbi! :) Idag har jag på mig topp och byxor från H&M och skor från Jeffrey Campell. Skinnjacka från Boda Skins, såg att Khloe Kardashian har en likadan skinnjacka häromdagen, tyckte de va lite kul ^^. Imorgon spenderar jag dagen i Sthlm igen, ska få gå på en exklusiv förhandsvisning av Unbroken och är så nyfiken! Har velat se den filmen så länge nu!

_______________________________________________

Hey everyone! Just came home from school, and I will go back in about 1h. We have drop in tonight in my school for everyone that is going to start next fall. Wearing topp and pant from H&M, shoes from Jeffrey Campell and jacket from Boda Skins. Yesterday I saw that Khloe Kardashian had the same jacket, thought it was pretty fun ^^

_MG_9978

_MG_0018

_MG_0001

_MG_0007

_MG_9981

_MG_0006

_MG_9985Photo: Edith Sahlberg


2 kommentarer2 kommentarer om “pastel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här