Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:16 | November 28, 2014

blurr

Godmorgon, ÄNTLIGEN FREDAG! Och jag är glad som få! Vaknade upp imorse och va sååå trött, så att ja fick hålla ögonlocken uppe med fingrarna typ haha. Men idag slipper ja gå till plugget utan är i sthlm för att gå på möte och se film, bra fredag! Ikväll är det också kulturnatten i Örebro, så ska skynda mig hem från Sthlm för att se alla fina vänner uppträda :) När vi fotade imorse så var det riktigt blött ute och det regnade, ville inte att mitt hår skulle bli risigt så jag tror vi fotade allt på ca 3 minuter haha! Gäller att vara snabb om man inte vill se ut som ett får resten av dagen. Hoppas ni har en fin fredag och riktigt njuter! Idag har jag på mig en tröja och kjol från Chiquelle, och halsband från Lindex.

________________________________________

GODMORNING EVERYONE! And it’s friday, yay! So happy because I don’t have to go to school today, just havin’ a meeting and an event in Stockholm today, then I’m going home to catch up with my friends. Today it was really rainy when we took these photos, so we had to be really quick not to mess up my hair lol. So I think we took these pictures in like 3 minuters or so! You gotta be fast if you don’t want to look like a sheep all day haha! Wearing a top and skirt from Chiquelle and necklace from Lindex. :) 

_MG_0041

_MG_0031

_MG_0040

_MG_0044

Photo: Edith Sahlberg


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här