Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:49 | December 28, 2014

for new years

I år ville ja ha de så enkelt som möjligt till nyår, älskar klänningen att den är så enkel och passar till typ allt. Ni kan hitta den HÄR , sjukt prisvärd. Är så trött på alla paljett klänningar till nyår, tycker alla ser likadana ut typ? Kanske bara jag, so I’m going for black haha för de är ju så originellt..eller. Till klänningen har jag mitt teddybjörnjacka, som jag typ aldrig använt, så de va på tiden!

_____________________________

I wanted to have a really simple dress for this years New Year. So I Chose this one, and I am so in love with it! It’s from Nelly.com. I will post some makeup pics to New Years as well so you can get some inspiration ;) 

IMG_1443

IMG_1471

IMG_1461

IMG_1465

IMG_1476Photo: Edith Sahlberg


2 kommentarer2 kommentarer om “for new years”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här