Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:14 | December 29, 2014

make me up

Tänkte tipsa om en nyårs-sminkning, så satte mig ner och bara gjord något. Jag tycker om när det inte ser alldeles för mycket ut, så jag brukar köra ganska enkelt. Men körde på en lite hårdare sminkning denna gång för att variera mig lite. Vad tycker ni? Om ni vill testa detta tänk på att först måla ögonskuggan och sen eyelinern, och att ni avslutar med mascaran. Annars är det lätt att det kommer ögonskugga på eyelinern och då måste man ändå måla om den :) Sedan kan man absolut ha lös ögonfransar om man vill, personligen tycker jag att det känns obehagligt så brukar inte ha det, men det skulle absolut vara snyggt till om ni känner för tat glamma upp er lite extra ;) Nedan hittar ni också hela produktlistan.

_________________________________________________

So here is some inspiration for New Years, I usually do my makeup really simple so I was thinking that this time I could do something a little less simple lol. Still its not too much, you could add false lashes if you want to. I think it would look really great to this look, but personally I can’t stand false lashes, I think that they are itching. But if you like it, then you should totally go for it! A really good tip is after you have applied your foundation and powder, do you eye shadow routine. Do that before you apply your eyeliner, if you don’t, then you will probably get eye shadow power on your eyeliner and you are going to have to re-do it :) Full product list is below :)

PRODUCT LIST 

eyeliner- isadora

mascara-ori flame

eyeshadow- The Balm ( Meet, matte nude)

foundation- Mary Kay

powder-Loreal, perfect match

matte lip gloss- NYX

contour kit- Smashbox

IMG_7778

IMG_7774


2 kommentarer2 kommentarer om “make me up”

    Kan du inte lägga upp en video där du visar mer hur du gör? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här