Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | January 26, 2015

h e n n a

http://youtu.be/vkoRyi_KA3E

 

 

Här är en liten video när jag målar henna inspirerat på min han/arm, använder mig en av en permanent vit penna som ni kan hitta hos panduro! Fråga bara efter en vit posca penna så hjälper dom er! :)

 

___________________________________

 

Here is a short video of me drawing henna on my hand/arm. I use a white permanent pen, its really easy to wash off if you want:) Its called “posca” pens, if you want to buy one! 


2 kommentarer2 kommentarer om “h e n n a”

    Hej!
    Jag har köpt likadan penna som du och jag ritar också henna med den, jag har använt den 5 gånger, men den är typ torr och man är tvungen att pressa pennan mot en hård yta för att den ska få färg igen. Och man måste göra detta hela tiden.
    Jag undrar om du har samma problem, och om du har det hur gör du? Hoppas att du svarar!

    Fin blogg!!! <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här