Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:59 | February 19, 2015

19.02.15

Vilken grå torsdag de är! Solen har inte ens gått upp än? Känns ändå som att värsta perioden är över, nu räknar jag in våren och sommaren! Har på mig en superfin kjol idag från ivyrevel.com och smycken från nialaya.com. Kul att ja fått så mycket frågor, ska sätta mig ner med dom imorgon så ska ni få svar på allt! :D Ha en fin torsdag!

_____________________________________

Gosh the sun never even came out today? Well I’m counting down until summer, its not too far away now! Wearing a super cute skirt from ivy revel.com and jewelry from nialaya.com. I hope y’all have a really nice day :)

IMG_35687

IMG_3592

IMG_3585

IMG_3572

IMG_3595Photo: Edith Sahlberg


3 kommentarer3 kommentarer om “19.02.15”

    Åh så fin du är Lisa!
    Var är polon ifrån? :)

    Reply

    Hej, bara undrar vem tjejen Edith är som alltid tr. dina bilder? Kan du inte göra ett inlägg om henne :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies