Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:52 | March 25, 2015

wednesday

Onsdag Yes! Beger mig till sthlm idag för att gå på finest award med fina Daniel, ska bli så roligt! Ni får se lite senare vad jag har tänkt att ha på mig, här får ni några outfit bilder sålänge! Nya favorit byxorna är från Bikbok och såååå sköna, perfekta till våren! :D

_MG_4666

_MG_4634

_MG_4646Photo: Edith Sahlberg


6 kommentarer6 kommentarer om “wednesday”

  Så snygg outfit! Är så glad att jag fick tag i tröjan på ebay :D var är jackan i från?? :)

  Reply

  ska bli så kul att se din färdiga outfirre för kvällen :D

  Reply

  Skulle behöva din åsikt om smink, jag har ställt tre frågor på min blogg!
  Kram! <3

  Reply

  Well I truly enjoyed reading it. This information procured by you is very effective for proper planning.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här