Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:54 | March 28, 2015

It Girls

Är de någon som är sugen på att vinna en resa till New York och vinna ett bloggkontrakt ;)? Skapa en blogg på Modettes nya bloggportal It Girls, då har du chansen att vara med i årets roligaste webb-tv serie och vara med och tävla om att Sveriges It girl 2015! Hur kul låter inte detta :D ?

Här är en liten bild från när jag var i New York, älskade den staden!

IMG_9930


2 kommentarer2 kommentarer om “It Girls”

    Haha. You may like the city but not when it has negative temperatures and snow up to your knees. Just snowed another 4 inches today :(

    Reply

    Saknar dig här på bloggen! Hoppas det är bra med dig <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här