Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:48 | March 28, 2015

todays

Sjukt stressig men rolig vecka, tacksam för alla fina vänner som jag har turen att få omge mig med! Är väldigt lättad för nu har jag lite påsklov så det är skönt att kunna andas ut lite och bara fokusera på jobbet och låta skolan vila lite. Var ute och fotade med Edith innan idag, har på mig ett par gamla vita jeans, jacka från dm retro och vita vans. Ungefär såhär är jag klädd till vardags, svart och vitt kan lixom inte bli fel när man känner att man inte har så mycket inspiration. Sitter och planerar våren och sommaren och behöver lite hjälp från er, letar efter en baddräkt, har ni några bra tips på hemsidor som har fina? :D älskar verkligen baddräkter och tycker de är sååå snyggt!

_MG_4988

_MG_5023

_MG_4939

_MG_4982

_MG_4995

_MG_4971

_MG_5021Photo: Edith Sahlberg


2 kommentarer2 kommentarer om “todays”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här