Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:57 | April 26, 2015

Ur&Penn Marocko

Godmorgon!

Sitter just nu vid köksbordet i det sjukaste huset jag sett, vi har lixom pool i vardagsrummet som går både ute och inne!? Vi kom hit igår och de är sååå fint! Här är lite bilder från igår kväll, idag ska vi fota hela dagen och jag tror att det kommer bli sååå fint! Massa fina sommarsmycken från Ur&Penn! :D

IMG_6557

IMG_1646

IMG_1651

IMG_6590

IMG_6601

IMG_1636

IMG_1619

IMG_1652


7 kommentarer7 kommentarer om “Ur&Penn Marocko”

    Wow dina skor!! Skulle vara jätteglad om jag fick reda på varifrån de är, är nämligen ute efter ett par exakt sådana till studenten men hittar inte några fina vita någonstans :(

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här