Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:56 | April 29, 2015

pitch perfect

Så sjukt glad för snart kommer uppföljaren av en av mina absolut favoritfilmer ut! När pitch perfect 1 kom ut på bio tror jag att jag gick och såg den kanske 6 gånger på bio bara för att jag tyckte att den var så himla rolig ahha, nu kommer äntligen 2:an ut och jag är så excited! Den 15:e maj har filmen premiär, men redan den 5:e maj har vi en exklusiv förhandsvisning för filmen och alla som vill får komma! Så skulle bli sååå glada om ni skulle vilja komma dit och se filmen med mig :D Ni behöver bara anmäla er HÄR och de är gratis! :) Förhandsvisningen  kommer att äga rum på PARK i sthlm den 5:e maj, glöm nu inte det! :D

Filmen börjar 18:30, Insläpp och mingel från 17:50.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här