Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:55 | April 30, 2015

thursday

Nu sitter jag på tåget till sthlm, ska på grillkväll ikväll, ska bli så mysigt! Imorn har jag en superspännande fotografering, vet inte riktigt hur mycket jag får säga än men ja kan lova att det kommer bli riktigt bra! Laddade upp en superhärlig bild på mig och Viktor från Marocko, hade de så himla bra där. Men ganska skönt att komma hem också, har mycket roligt framför så hoppas ni hänger med :D Så kul att så många nya har börjat titta in här, välkomna allihopa! Vad ska ni göra på valborg?

8E8A65481Foto: Angelica Swanström


2 kommentarer2 kommentarer om “thursday”

    så himla härlig bild! hoppas du får det bra här i sthlm idag :))

    Reply

    hej fina lisa! vart är dina shorts ifrån? så fina! tacksam för svar :) ha en fin dag!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här