Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:41 | May 23, 2015

todays

Hej alla fina, hoppas ni har en riktigt fin lördag! Jag är i sthlm idag och vi har haft casting för en tv serie idag, så kul :) ikväll ska ja ta det lugnt i sthlm och äta hamburgare med en tjejkompis, otroligt välbehövt! Kom på att det är melodifestivalen ikväll också? Börjar det 8? vill ju nästan se de haha, men först hamburgare!

_____________________________________________________

Heeyyy yall, Today I have hosted an event in Stockholm, it was so much fun :) Tonight I will go out and have dinner with friends, and if I’m not mistaking myself Eurovision is tonight? Kinda wanna see it, are anyone of you watching it :D ?

8E8A59517


2 kommentarer2 kommentarer om “todays”

    Åh vad kul med casting! :D
    Ja Eurovision final Wohoo , heja Sverige, Norge , Belgien och Italien!

    Reply

    wooopie, hoppas du får jobbet då så man ser dig på TV framöver, haha! kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här