Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:55 | June 17, 2015

prints

Sista fina kvällen innan de bara blev massa regn, SÅÅÅ surt, orkar inte mer nu, seriöst sverige lite sommar tack! Åker dock till Sardinien nästa vecka så de känns ju faktiskt lite som en tröst haha ;) Har på mig ett helt underbart sett från HM, typ en kimono överdel och shorts i samma mönster, en stor favorit hos mig just nu! Skor från Henry Kole och örhängen från Thomas Sabo :)

__________________________

I am so tired of the bad weather in Sweden…. last night was the last nice evening for awhile now its suppose to rain for a couple of days and its freezing…. I mean: where are you summer???:… Wearing a set from HM, just love the kimono and the shorts, big faves atm :)

_MG_1504

_MG_1524

_MG_1538

Photo: Edith Sahlberg


3 kommentarer3 kommentarer om “prints”

    Så snyggt set! Skönt att åka bort från det typiska sommarvädret :)

    Reply

    kräks på vädret! vad är detta för sommar? Låter såå skönt med en resa!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här