Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:36 | June 17, 2015

sommartips

Tänkte bara tipsa om en sjukt bra grej, som iaf inte jag har haft en tanke på innan men som är så sjukt smart! De är en intimdeo från DeoDoc, så fräscht och är ett måste i min necessär i sommar. Den finns att köpa lite överallt, såg att till ex Apoteksgruppen, Lloyds Apotek och Kronans Apotek har den :) Men om man vill köpa den på internet så finns den även på Lyko.se.

P5010046


2 kommentarer2 kommentarer om “sommartips”

    Vilket bra tips! Har redan klickat hem ;) Glad midsommar!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här