Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | June 17, 2015

wednesday

Hej alla fina,

Va i sthlm igår och gick på en jättemysig lunch tillsammans med Thomas Sabo. Sen åkte jag hem och fotade lite, är så kär i min svarta body från H&M, köpte den på underklädesavdelningen hehe men tyckte att den va så fin så den funkar att ha på sig till vardags. Hade långa vita kostymbyxor från Zara till det, hade en vit kappa över också och ser nu att på sista bilden så är byxorna lite gemonskinliga haha, tur att ja hade en kappa över ;) väskan är från river island och skor från Henry Kole. :)

_MG_1715

_MG_1729

_MG_1716

_MG_1731

_MG_1699

_MG_1718

Photo: Edith Sahlberg


2 kommentarer2 kommentarer om “wednesday”

    Så snygg outfit! Bodyn var så fin och man kan helt klart använda den till vardags :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här